Wewo Europe B.V.

WEWO Europe B.V.

Door de jarenlange ervaring op het gebied van intern transport is WEWO uitgegroeid tot een gerenomeerde partner voor vele bedrijven. Van handduwwagen of elektrowagen tot complete Automatic Guided Vehicle systemen. 

 

Missie / Visie

Design, Duurzaamheid en Ergonomie

 

Missie
WEWO staat voor Design, Duurzaamheid en Ergonomie. Vanuit deze drie pijlers worden al onze producten ontwikkeld en geproduceerd. Wewo is in 2006 gestart met het ontwikkelen en produceren van postkamermeubilair en interne transporthulpmiddelen. Sindsdien is WEWO dé specialist op het gebied van het meubilair in de postkamer. Samen met onze partners kunnen wij de totale zorg voor de postkamer op ons nemen.  Sinds de opkomst van Het Nieuwe Werken is WEWO ook actief in het leveren van lockers en maatwerkmeubilair. Al deze producten leveren we met volgens de hoge waarden en normen die de producten van WEWO kenmerken.

Visie
De visie van WEWO op de toekomst is simpel. WEWO wil een belangrijke speler blijven op het gebied van logistieke maatwerkoplossingen. Dit willen we bereiken door vast te houden aan onze drie pijlers, Duurzaamheid, Design en Ergonomie. Tevens wil WEWO Europe B.V. in een wereld die voortdurend veranderd een toonaangevende leverancier zijn. Onze kernwaarden hierin zijn:

Betrokkenheid
Wij zijn betrokken op onze opdrachtgevers. Deze betrokkenheid komt voort uit de oprechte belangstelling voor de opdrachtgever en zijn vak. Dat is wat ons bindt en wat ons onderscheidt. Wij zijn betrokken bij onze eigen medewerkers. Het is belangrijk dat zij zich bij ons thuis voelen en dat ze zich naar eigen w ens verder kunnen ontwikkelen.

Innovatie
Elke innovatie begint met een idee. De beste ideeën komen vaak uit de praktijk, vandaar dat wij continu in contact staan met onze klanten om in samenwerking met hen onze producten te verbeteren en te vernieuwen. Bovendien zijn we technisch vooruitstrevend: de techniek achter onze oplossingen is onderscheidend.

Passie
Passie staat centraal in alles wat we doen. Onze enthousiaste en getalenteerde medewerkers koesteren een passie voor hun werk, voor onze klanten en voor hun vak. Zij streven ernaar verwachtingen te overtreffen, zowel van onze klanten als van zichzelf.

Flexibiliteit
Wij staan dicht bij de opdrachtgever, waardoor we snel en flexibel kunnen inspelen op wensen, vragen en nieuwe ontwikkelingen. Korte communicatielijnen, directe contacten en een hoge mate van verantwoordelijkheid bij onze medewerkers typeren onze werkwijze.