Vierpool B.V.

Oplossingen en produkten voor industriële en logistieke automatisering, daarvoor staat Vierpool. Binnen de logistieke automatisering realiseert Vierpool oplossingen gebaseerd op automatische identificatie. In nauwe samenwerking met gerenommeerde fabrikanten als Cisco, Datalogic, DLOG, Honeywell, Intermec, LXE en Zebra. Vierpool blijkt vaak in staat de juiste oplossing voor haar klanten te vinden.

Dienstverlening rondom automatische identificatie vangt aan met onafhankelijk advies. Vervolgens worden de fases ontwerp, implementatie, opleiding en service & support doorlopen. Klanten van Vierpool kijken terug op goede ervaring gekenmerkt door professionlaliteit en service.

De kracht van Vierpool ligt in de combinatie van kennis van proces én hardware én infrastructuur. Daarbij ligt de fokus op: 'verladingsregistratie zonder stilstandtijd' in stationaire en dynamische uitvoering. Onder andere voor (retour)logistiek rondom produktie, magazijnen en koel- en vrieshuizen. Onze specialisten zijn u graag van dienst.