Verhagen Leiden B.V.

VERHAGEN LEIDEN B.V. is  al 52 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen, fabriceren en importeren van industriële reinigingsmachines en elektrovoertuigen. Het bedrijf in 1964 opgericht door de heer J.F. Verhagen, is in de afgelopen 52 jaar uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke leverancier van schoonmaakmachines en elektrovoertuigen in de Benelux.

De door Verhagen zelf geproduceerde machines worden zowel in Nederland, maar ook ver buiten de landsgrenzen toegepast. Naast de eigen fabricage heeft Verhagen Leiden een aantal importeurschappen voor de Nederlandse en Belgische markt. Door de eigen fabricage en de goede samenwerking met deze buitenlandse toeleveranciers heeft Verhagen Leiden B.V. een compleet reinigingspakket, waardoor voor 95% van de situaties een passende oplossing te bieden is.

Bijna iedere schoonmaakmachine en elektrotrekker is uit voorraad leverbaar. Staat een machine niet op de website of wilt u meer informatie, neem dan contact op met onze afdeling verkoop. Naast standaard machines levert Verhagen maatwerk: in eigen huis worden nieuwe machines ontwikkeld en bestaande machines naar uw wens aangepast.

Onze vakkundige medewerkers verzorgen vrijblijvende demonstraties bij u op locatie en u bent van harte welkom in onze showroom voor een vakkundig advies.

Elke schoonmaakmachine heeft ook onderhoud nodig. Verhagen Leiden beschikt over een deskundige service-dienst en staat indien nodig 24 uur per dag paraat. In de meeste gevallen kunnen onze service monteurs op locatie service verlenen aan uw machine.

Onderdelen van elke schoonmaakmachine zijn vanzelfsprekend uit voorraad leverbaar.