Toyota Material Handling Nederland B.V.

Toyota Material Handling Nederland is gespecialiseerd in intern transportoplossingen. Met onze twee topmerken Toyota voor vorkheftrucks en BT voor magazijntrucks hebben wij de nummer één positie veroverd op de Nederlandse intern transportmarkt. Wij denken ook met u mee op het gebied van service en zakelijke oplossingen. Wij luisteren aandacht naar uw individuele behoefte met betrekking tot service contracten, rental oplossingen, ocassions en Toyota I_Site. 

Toyota Material Handling Nederland maakt deel uit van het wereldwijde Toyota-concern. In Europa zijn wij actief in meer dan 30 landen met hoofdkantoren in Zweden, een Europees kantoor in Brussel en productiecentra in Ancenis (Frankrijk), Bologna (Italië) en Mjölby (Zweden). 

Het Nederlandse hoofdkantoor is centraal gelegen in Ede (Gld). De verkoop-, verhuur- en serviceactiviteiten voor de merken BT en Toyota verlopen via de eigen, landelijk opererende, organisatie van Toyota Material Handling Nederland en via een netwerk van regionale dealers.