Storax Engineered Storage Solutions

ELEVATE YOUR BUSINESS

Met meer dan 50 jaar ervaring is STORAX – Engineered Storage Solutions de specialist voor design, installatie en onderhoud van opslagsystemen uit eigen productie.

De STORAX productlijn omvat een breed scala metalen opslagsystemen, variërend van eenvoudige palletstellingen tot 40 m hoge dak- en wand dragende gebouwen voor automatische opslagsystemen. De speciaal voor koel- en vrieshuizen ontworpen systemen Powerack en Ranger zijn marktleider in Europa op het gebied van compacte opslagsystemen.

STORAX is op de wereldmarkt vertegenwoordigd met het hoofdkantoor in Portugal en haar dochterondernemingen in Spanje, Frankrijk, de Benelux, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

POWERACK©   by Storax Innovation

  • verrijdbare magazijnstellingen, individuele en toch compacte opslag

RANGER©   by Storax Innovation

  • shuttle opslagsysteem, semi-automatisering, bediening door conventionele heftrucks of AGV´s

SP RACKING   by Storax Innovation

  • de klassieke palletstellingen, o.a. voor toepassingen zoals drive-in, push-back enz.

SP MEZZANINE   by Storax Innovation

  • de flexibele platform constructies uit warm en koudgewalste profielen

I CUBE©   by Storax Innovation

  • hoogbouwmagazijn structuren, ook als « silobouw variante »

 

WIJ INVESTEREN AL MEER DAN 80 JAAR IN DE INDUSTRIE

Wij zijn onderdeel van een grote ondernemingsgroep – RAMADA INVESTIMENTOS E INDÚSTRIA –, die haar kennis en ervaring al meer dan 80 jaar inzet voor vooruitgang en groei in de industrie. De merken van de groep, van speciaal staal tot compacte magazijnoplossingen, weerspiegelen onze expertise en onze toewijding aan onze klanten, en zorgen voor een sterk en concurrentie georiënteerd ondernemingsklimaat in Portugal en in de hele wereld.

Met een wereldwijde aanwezigheid in meer dan 60 landen op 5 continenten en meer dan 50.000 geïnstalleerde systemen biedt Storax geïntegreerde en op maat gemaakte oplossingen, om voor efficiëntie en optimale processen bij onze klanten te zorgen.

Graag tot ziens op Logistica 2015 op stand D063 hal 12.