SSI SCHÄFER B.V

SSI SCHÄFER is de specialist op het gebied van magazijninrichting en totaalleverancier voor uw magazijnstellingen (o.a. palletstellingen, legbordstellingen, doorrolstellingen, draagarmstellingen), kunststof magazijnbakken, etagevloeren, magazijn automatisering en meer.

Als marktleider en totaalleverancier produceren we zelf de alom bekende
SCHÄFER magazijnstellingen en kunststof magazijnbakken. Kleine, middelgrote én grote bedrijven profiteren hierdoor van oplossingen op maat en een compleet aanbod van logistieke oplossingen voor handmatig bediende en geautomatiseerde magazijnen.

SSI SCHÄFER kan het hele proces uit handen nemen: van ontwerp, planning, levering en montage van standaard producten voor een manueel, conventioneel magazijn (man-to-goods) tot realisatie van complexe geautomatiseerde logistieke projecten (goods-to-man) als turn-key leverancier. Dit bespaart u niet alleen een hoop geld, maar vooral ook veel tijd. 

Kiest u voor SSI SCHÄFER voor opslag- en procesoptimalisatie, dan kiest u voor de zekerheid van een gegarandeerde efficiënte oplossing op maat. SSI SCHÄFER biedt u een totaalpakket, waarbij wij met onze logistieke software WAMAS en SAP alle niveaus van een magazijn kunnen afdekken. Als uw partner zoeken we altijd naar een software oplossing op maat, waarmee wij u een duurzaam en bevredigend logistiek proces binnen uw onderneming kunnen bieden. Als systeemintegrator zijn we ons er immers van bewust dat de software als middel altijd het doel moet dienen om de efficiency van onze klanten te verhogen.

Wilt u meer informatie?
Laat u inspireren op www.ssi-schaefer.nl  Of neem direct contact op voor een vrijblijvend gesprek via 026 - 36 35 750 of info@ssi-schaefer.nl