Smart Robotics B.V.

Are you ready for the warehouse of the future? Tijdens Logistica 2019 presenteert Smart Robotics haar nieuwste item picking robot. De Smart Item Picker is een compact, veilig, efficiënt en flexibel single item picking systeem voor toepassing binnen verschillende markten, waaronder E-commerce, Fashion, Food en FMCG. Dankzij onze robotonafhankelijke AI software, 3D camera’s en de geavanceerde motion planner kan de Smart Item Picker een breed scala aan items verwerken, van bin-to-bin en chute-to-sorter tot bin-to-belt. De robot bepaalt zelf de optimale pick-en-place strategie. SKU teaching is niet nodig, en het systeem kan gemakkelijk geïntegreerd worden in een WMS of Scada systeem. Bezoek stand B047 voor meer informatie!

Smart Robotics ontwikkelt robot-onafhankelijke AI software voor de snelle inzet van flexibele robots voor packaging en logistics applicaties in E-commerce, Parcel, Pharma en FMCG. Daarmee spelen we in op de trend dat hardware van minder belang wordt, en dat er voorsprong gehaald kan worden door middel van geavanceerde software. Dankzij onze intelligente software zijn onze robotoplossingen Smart, Safe & Simple: 

  • Snel inzetbaar
  • Gemakkelijk te implementeren
  • Betrouwbaar
  • Flexibel
  • Te gebruiken door iedereen; zelfs ongetrainde fabrieksmedewerkers. 

Daarnaast werken we samen met een wereldwijd distributienetwerk om zo op een globaal niveau met onze klanten te kunnen schalen.