ROS International

Burgemeester van Campenhoutstraat 39 - A, 4921KR Made, Nederland

ROS International hersteld de beschadigde of vervormde magazijnstellingen zodat de beschadigde plek weer naar zijn oorspronkelijke vorm gebracht wordt. Beschadigde of vervormde magazijninstellingen worden met een mal en het uitoefenen van druk op de beschadigde plek weer naar zijn oorspronkelijke vorm gebracht.

Hiervoor hebben wij een mobiel systeem waardoor we ook in nauwe doorgangen en moeilijk bereikbare plaatsen gewoon kunnen repareren. De reparatie is snel en veilig en het is niet altijd nodig om uw magazijnstelling leeg te rijden.

Het ROS-systeem is ontstaan doordat het distributiecentrum van IKEA te Oosterhout een hoge frequentie schade had aan hun magazijnstellingen. Hierdoor is een gepatenteerd systeem ontwikkeld dat nu ook aan andere bedrijven met problemen met hun magazijnstellingen toegepast kan worden. 

Bekijk de video hieronder!

Documenten

ROS International heeft 1 product

Het enige gepatenteerde systeem voor de reparatie van magazijnstellingen

Toegevoegd op 24.04.2015 door ROS International

Het ROS systeem is mobiel waardoor wij ook in nauwe doorgangen en moeilijk bereikbare plaatsen gewoon kunnen repareren. We nemen altijd de juiste veiligheidsmaatregelen en werken met het nodige g... Bekijk product