Regbat

Regbat is sinds 2011 actief op de Nederlandse markt. De pilotvestiging in Hoofddorp heeft inmiddels in de regio een vaste klantenkring opgebouwd en ook worden er steeds vaker vanuit heel Nederland batterijen gebracht of per transport vervoerd. De komende jaren verwachten we het netwerk van vestigingen in Nederland te kunnen uitbreiden. Logisch: want het regenereren van en accu of tractiebatterij is goed voor het milieu én voordeliger dan nieuw aanschaffen! De eerste vestiging in Hoofddorp is een start voor een netwerk door heel Nederland.

 

MET REGBAT HAALT U HET OPTIMALE UIT UW TRACTIEBATTERIJ

REGBAT is uw partner waarmee u het optimale uit uw tractiebatterij haalt. REGBAT regenereert tractiebatterijen. Dit is een gepatenteerde innovatie waarmee REGBAT de verloren capaciteit van gesulfateerde tractiebatterijen grotendeels kan terugwinnen. Hiermee wordt de levensduur van uw huidige tractiebatterijen verlengd en veelal verdubbeld.

En let op: regeneratie is 70% GOEDKOPER  dan het aanschaffen van een nieuwe tractiebatterij!

Daarnaast is REGBAT ook official dealer van MIDAC tractiebatterijen. Ook heeft REGBAT altijd een grote voorraad gebruikte tractiebatterijen op voorraad. Deze batterijen zijn geregenereerd en REGBAT geeft dan ook een garantie van 1 jaar op deze batterijen.

REGBAT heeft altijd de juiste oplossing voor uw tractiebatterijen. In eerste instantie zullen we analyseren wat regeneratie voor uw huidige batterij kan betekenen. En indien dat niet de juiste oplossing is kunnen we altijd de juiste nieuwe of gebruikte batterij aanbieden.

NIEUWE TRACTIEBATTERIJEN

GEBRUIKTE TRACTIEBATTERIJEN

REGENERATIE

KEURING EN ONDERHOUD

En in alle gevallen geldt:

SERVICE ZONDER VOORRIJKOSTEN