R&W Batterijen

R&W Batterijen is een onafhankelijk werkende onderneming die zich gespecialiseerd heeft in oplossingen voor al uw mobiele en stationaire elektrische toepassingen.
Sinds de oprichting in 1995, als R&W Traktiebatterijen Import BV, heeft het bedrijf een solide groei doorgemaakt. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en het perfectioneren van onze producten en diensten wordt deze groei gecontinueerd.

Wij zijn een zelfstandige aanbieder van batterijen, laders en de complete dienstverlening rondom deze energiepakketten. R&W is de officiële Nederlandse importeur van TAB tractiebatterijen, TAB accu’s, TAB stationaire batterijen, Discover Energy batterijen, Fronius en SPE hoogfrequent laders.

Vanuit ons bedrijfspanden te Ede en ons servicekantoor te Capelle a/d IJssel werken wij met een landelijk dekkend netwerk van servicemonteurs. Voor service en reparaties staat onze 24-uurs servicedienst (complete reparatie of overbrugging) voor u klaar.

R&W Batterijen beschikt over het VCA* keurmerk, voor service en onderhoud van tractiebatterijen in de buitendienst. R&W Batterijen is lid van de Vereniging BMWT en mag batterijen en laders BMWT keuren.

Uit voorraad is een groot assortiment tractiebatterijen, starters, semi-tractie accu’s, motorfiets accu’s, stationaire batterijen en laders beschikbaar, alsook een grote sortering batterijcontainers en losse tractiecellen. Batterijen en laders zijn in iedere gewenste uitvoering leverbaar, voor ieder merk heftruck of welke andere elektrische machine dan ook.

Vanuit onze voorraad kunnen wij snel een oplossing bieden voor uw spoedopdrachten.

Naast een grote voorraad nieuw beschikken we over een ruime keuze van gebruikte batterijen en laders. Neemt u voor actuele informatie contact op met onze verkoop afdeling.

R&W biedt u ook de mogelijkheid om batterijen en laders te huren, voor korte of langere termijn. De ideale oplossing voor een drukke periode!