PTV Nederland BV

PTV Group 
De Corporate Group is sinds 1979 een toonaangevende leverancier van producten en oplossingen voor verkeer, mobiliteit en transportplanning. 
De logistieke divisie van PTV GROUP biedt geavanceerde software technologie en consultancy aan. Voorbeelden van software oplossingen die uitgegroeid zijn tot Europese marktleiders zijn Map&Guide en TLNplanner voor professionele routeplanning, PTV Smartour voor transportplanning en PTV xServer als integreerbare componenten voor softwarepartners over de hele wereld.
PTV Smartour
PTV Smartour plant uw opdrachten automatisch in optimale ritten en houdt hierbij rekening met alle restricties die voor u en uw klanten relevant zijn. De software is net zo individueel als uzelf en kan in grote mate worden aangepast aan uw eisen door standaard in te stellen parameters. Veel functies van PTV Smartour ondersteunen u dagelijks bij uw planning. Gebruik onze know-how in uw voordeel!
PTV xServer
Met de PTV xServer bieden wij u de techniek, die schuil gaat achter de producten van PTV, in de vorm van krachtige programmamodules.  Door deze componenten in uw eigen applicatie of in uw bedrijfsnetwerk op te nemen, vergroot u in een handomdraai de kracht en breedte van uw aanbod. De PTV xServer is modulair van concept: zo hoeft u alleen een licentie te nemen op de benodigde modules. Profiteer van onze jarenlange ervaring op het gebied van digitale kaarten, geografische codering, routebepaling en ritoptimalisatie met behulp van PTV xServers.