Protempo B.V.

Protempo B.V. - Masters of Motion!
Protempo B.V. heeft ruim 40 jaar ervaring als totaalleverancier. We staan bekend om onze klantgerichte werkwijze en nuchtere mentaliteit. Daarnaast kunt u bij ons een selectie maken uit een breed assortiment van meer dan 38.000 producten. Daarom zijn wij de “Masters of motion”.
Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier op het gebied van wielen, luchtbandwielen, gasveren of aanhangwagenonderdelen? Onze teams helpen u graag.

Protempo
ProtempoProtempo B.V. is een technische handelsonderneming opgericht in 1974 in Zaandam. Vier jaar na de start in Zaandam werd het pand te klein en is Protempo verhuisd naar Nijmegen; een strategische plek waar vanuit Protempo heel Europa bedient. Wat ooit begonnen is als kleine onderneming is uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 70 medewerkers.

Inmiddels heeft Protempo, met zijn zeer uitgebreide productassortiment en de beschikking over 15.000m2 magazijn, zich ontwikkeld tot één van de grootste internationale leveranciers binnen de branches waarin Protempo opereert.

Wereldwijd
Protempo houdt zich al jarenlang bezig met inkoop over de hele wereld. Dit heeft onder andere geleid tot dealerschappen van toonaangevende merken zoals KNOTT Trailertechnik, Hahn Gasfedern en Steinco Rollen und Rädern. Zowel op nationaal als internationaal niveau streeft Protempo naar de hoogste service en kwaliteit. Van A-merken tot producten ontwikkeld onder ons eigen label; Protempo heeft voor ieder wat wils.

  

Online assortiment
De klanten van Protempo ervaren reeds het gemak van het online bestellen. Sinds de nieuwe website online is zijn deze mogelijkheden nóg uitgebreider en gebruiksvriendelijker. Protempo investeert graag in goede online bestel mogelijkheden om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Snelle levering
Protempo heeft vele duizenden artikelen in huis; aanhangwagen- en traileronderdelen, gasveren, transport- en apparatenwielen en luchtbandwielen. Het hebben van een breed en groot assortiment, groot magazijn en een goed logistiek systeem dragen bij aan een leverbetrouwbaardheid van groter dan 95% binnen 24 uur.

Protempo focust zich ook op de ondersteuning van het succes van uw onderneming. Derhalve werkt Protempo met betrouwbare, logistieke oplossingen als Two-bin, Just in time, VMI.

Toegevoegde waarde
Ook kan Protempo op verzoek uw producten speciaal verpakken in bijvoorbeeld blister, krimpfolie of klantspecifieke verpakkingen; zoals bijvoorbeeld uw producten in plastic zakken verpakken en voorzien van kopkaarten of voorzien van barcodes en omschrijvingen.

Kennis en expertise
Bij Protempo zijn er dagelijks meer dan 80 mensen aan het werk. In Nijmegen werkt een gevarieerd verkoopteam met jarenlange werkervaring, een flinke dosis kennis en expertise. De uitgebreide, enthousiaste buitendienst zorgt voor extra ondersteuning, advies en specifieke klantgerichte (technische) oplossingen.

Persoonlijke aandacht
38.000 producten
Breed en diep assortiment
Direct uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Nationaal en internationaal
Online bestelmogelijkheid
Klantgericht

Persoonlijk, klantgericht, nuchter en een pragmatische mentaliteit!
Alle medewerkers bij Protempo dragen bij aan het gezamenlijke doel: er voor de klant te zijn! 

Wilt u graag persoonlijk advies van één van onze specialisten, de artikelen met eigen ogen zien of meer weten over de product specificaties?

Neem dan contact op met ons verkoopteam!