ONE2ID BV

Curieweg 8 - A, 2408BZ Alphen aan den Rijn, Nederland

ONE2ID is specialist op het gebied van labels met meer dan 25 jaar praktische ervaring en kennis van blanco en voorbedrukte labels voor magazijn en logistiek, zowel standaard als op maat gemaakt. 

Wij bieden een compleet assortiment met meer dan 1.400 standaardproducten, waaronder hoogwaardige vriezerlabels, magneetlabels die tot 3x krachtiger zijn dan standaard magneten, vloerlabels en signalisatieproducten.

Binnen de logistieke branche is er continu behoefte aan verhoging van de output en vermindering van foutmarges. De standaard en custom-made labeloplossingen van ONE2ID helpen u bij het efficiënt runnen van uw magazijn. 

ONE2ID investeert in de modernste productietechnieken en materialen om te kunnen voldoen aan de wensen van onze klanten. Onze kwalitatief hoogstaande identificatieproducten bieden iedere logistieke omgeving een oplossing voor snellere leveringen en kostenbesparingen. 

Of u nu op zoek bent naar vriezerlabels, magnetische labels, vloerlabels, alfanumerieke borden, palletstellinglabels of reflectieve barcodelabels, ONE2ID heeft de mogelijkheden en uitgebreide kennis om u te adviseren en ondersteunen bij elk project.

ONE2ID BV heeft 2 producten

Magazijnlabels met kleurcodering

Toegevoegd op 08.03.2017 door ONE2ID BV

De dynamiek van de logistieke branche zorgt voor een groeiende behoefte aan snellere leveringen, verhoging van de output en verlaging van foutmarges. Binnen elke logistieke omgeving is duidelijke iden... Bekijk product

Vloeridentificatie

Toegevoegd op 08.03.2017 door ONE2ID BV

Vloerlabels worden dagelijks blootgesteld aan pallets, hef- en reachtruck banden, stof, vuil etc. die beschadigingen kunnen veroorzaken. Het is daarom van belang dat deze zeer duurzaam zijn en tegen e... Bekijk product