Novoferm Nederland B.V.

Novoferm Nederland BV is fabrikant en leverancier van kwaliteitsdeuren, voor de industriële en particuliere markt. In de praktijk komt dit neer op promotie, productie, verkoop, montage en aftersales van sectionaaldeuren, roldeuren, dockshelters en docklevellers en garagedeuren. Hiermee is Novoferm een one-stop-shop-supplier, oftewel complete dienstverlening binnen een bedrijf.

Vanuit vestigingen in Waardenburg, Roermond en Almelo realiseert Novoferm de ontwikkeling, productie en verkoop van bovengenoemde producten. Via een dealerorganisatie en zusterbedrijven in nagenoeg alle Europese landen vinden de producten hun weg naar de buitenlandse klanten. Bij Novoferm Nederland BV zijn rond de 250 medewerkers werkzaam.

Sanwa Groep
Novoferm is een onderdeel van de Sanwa Groep, een wereldwijd toonaangevende producent van alle soorten toegangssystemen.

De Sanwa Groep levert kwalitatief hoogwaardige, betrouwbare en innovatieve producten en wordt daarbij gesteund door een globaal netwerk van 107 ondernemingen en duizenden distributiepartners