Nilfisk

Nilfisk is wereldwijd een van de grootste leveranciers van professionele reinigingsapparatuur. Nilfisk heeft 5.775 werknemers en produceert en levert professionele vloerreinigingsapparatuur en hogedrukreinigers met eigen verkooporganisaties en distributeurs. Het hoofdkantoor van Nilfisk is gevestigd in Brøndby, Denemarken. Nilfisk heeft eigen verkoopkantoren in 45 landen. Aangevuld met een sterk distributie netwerk worden de producten verkocht in meer dan 100 landen.

De producten die verkocht worden zijn vloerreinigingsproducten, stofzuigers, industriële stofzuigers, hogedruk reinigers en outdoor machines.

Speciaal voor de logistieke sector bieden we oplossingen in de vorm van vloerreinigers zoals schrobzuigmachines, combinatiemachines en veegmachines voor het reinigen van zowel binnen als buiten oppervlakken.

Hogedrukreinigers zijn een goed hulpmiddel om vrachtwagens te reinigen en om de levensduur te verlengen waar Outdoor machines geschikt zijn voor het reinigen van de laaddocks en buitenterreinen.