Nedcon Magazijninrichting B.V.

Nijverheidsweg 26, 7005BJ Doetinchem, Nederland

Nedcon is al meer dan veertig jaar dé expert op het gebied van opslagsystemen, wereldwijd. Wij hebben veel specialistische kennis in huis. Kennis die wij gebruiken om onze systemen continu te verbeteren en die wij graag met u delen.

Internationale speler
Nedcon is een zelfstandig bedrijf, dat sinds 2004 deel uitmaakt van het internationale staalconcern voestalpine. Wij zijn gevestigd in Doetinchem. Onze productie vindt plaats in Pardubice (Tsjechië). Daarnaast hebben wij vestigingen in diverse Europese landen en de Verenigde Staten. Ook verkopen wij onze producten via een resellersnetwerk.

Alles in één hand
Wij denken met u mee bij het ontwerpen, produceren, begeleiden, monteren en installeren van het opslagsysteem. Planning en projectmanagement behoren tot onze expertise, ook als het gaat om complexe geautomatiseerde systemen. Wij maken dat van A tot Z voor u waar!

Nedcon Magazijninrichting B.V. heeft 2 producten

Doorrolstelling

Toegevoegd op 14.04.2015 door Nedcon Magazijninrichting B.V.

Zowel voor uw gepalletiseerde als uw kleine goederen maken wij doorrolstellingen op maat. Gepalletiseerde goederen Met onze doorrolstelling bereikt u in uw magazijn een hoge omslagsnelheid. Wij st... Bekijk product

Palletstelling

Toegevoegd op 14.04.2015 door Nedcon Magazijninrichting B.V.

In onze palletstelling is iedere pallet/eenheid direct bereikbaar. Wij maken uw palletstelling op maat en denken daarbij aan het type pallet, gewicht, goederen die buiten de pallet vallen en de gewens... Bekijk product