MobiCoach

MobiCoach houdt zich al meer dan 25 jaar bezig met fleetmanagement, specifiek gericht op het transport door vrachtwagens. We optimaliseren de bedrijfsefficiëntie door exact in kaart te brengen waar de chauffeur is, wat hij aan het doen is en of de rit volgens planning verloopt. 

MobiScout Mobile
Met onze oplossing MobiScout Mobile heeft uw chauffeur alle mogelijkheden om berichten te sturen, ritten en opdrachten in te zien en de activiteitenverantwoording aan te vullen. De oplossing is intuïtief, gebruiksvriendelijk en te gebruiken op veel Android toestellen zodat u zelf de vrije keuze heeft over uw toestellen. 

Fleetmanagement
Door jarenlang in gesprek te zijn geweest met veel logistieke dienstverleners, heeft MobiCoach veel inzicht verworven in wat voor de transporteur nu écht belangrijk is. Het beoordelen van de rijstijl, het uitlezen van de DTCO, managementrapportages en de salarisvoorloop conform CAO Beroepsgoederenvervoer zijn onderdelen van het fleetmanagementsysteem van MobiCoach. 

Salarisvoorloop
De uren- en onkostenberekening binnen MobiCoach is uniek. De berekening wordt conform de CAO beroepsgoederenvervoer gedaan, waarbij exact de juiste kosten, toeslagen en verlofdagen worden berekend. Uw administratie hoeft zodoende minder werk te verrichten om de juiste toeslagen te berekenen. 

Iedere vorm van transport
MobiCoach weet dat iedere vorm van transport anders is. Een bulkvervoerder heeft nou eenmaal andere wensen dan een vervoerder van geconditioneerd transport. Of het nou gaat om het registreren van compartimenten, temperaturen of meer, MobiCoach denkt graag met u mee in oplossingen voor uw vraagstukken. 

Meer informatie? Lees op https://www.mobicoach.nl