Mieloo & Alexander

Mieloo & Alexander Business Integrators is gespecialiseerd in “technology enabled supply chain improvement”. Wij ontwerpen, plannen en implementeren technische oplossingen in uw bedrijf met als doel uw operationeel vermogen te vergroten en u derhalve een voordeel te leveren op uw concurrentie.

Wij zijn een consultancy bedrijf met veel ervaring in het doorvoeren van logistieke en productieketen-gerelateerde verbeteringen. Wij ondersteunen onze klanten met het creëren van hun strategie, (her) ontwikkeling van processen, organisatie en ERP systemen en met de planning en het managen van transformatie.

Als AutoID integrators  (met een focus op UHF RFID technologie)  ontwerpen, bouwen en implementeren wij op maat gemaakte oplossingen voor onze klanten met als doel om de voordelen van onze (AutoID) technologie te maximaliseren en tevens interne productie processen te verbeteren. Daarnaast bieden wij ook modulaire / geïntegreerde oplossingen voor tuinbouw (ScanGreen) en middels ons RTeye systeem (returnable asset tracking) bieden wij u de mogelijkheid op meer inzicht in uw inventaris. Voor deze systemen bieden wij u uiteraard al het onderhoud en ondersteuning die u nodig hebt middels een toegewijd support team.

Wij combineren onze consultancy ervaring en uitgebreide vaardigheden met diepgaande kennis van uw bedrijf en technologie. In het verleden hebben wij vaak bewezen zeer vaardig te zijn in het managen van zowel bedrijf-als technologische veranderingen om de transformatie voor u zo soepel mogelijk te laten verlopen.

We erkennen risico’s en nemen volledige verantwoordelijkheid voor de resultaten. Wij focussen op duidelijkheid, systematisch en vastberaden werk, het leveren van een ongekend goede klanten service, accurate en meetbare resultaten en tevreden klanten.  Het trouw blijven aan onze bedrijfsethiek heeft geresulteerd in een klantenbestand van grote internationale bedrijven met hun hoofdkwartier in Europa en dochterbedrijven in de Benelux, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Wij zijn voornamelijk actief in de land en tuinbouw sector, kleinhandel en consumentengoederen, high-tech, automotive, handel/logistiek/postdiensten, industrie, defensie en gezondheidszorg.