LIS Logistics Information Systems BV

Logistics Information Systems – een TMS met voorsprong

Van een advies over ketenintegratie via systeeminstallatie tot en met gebruikerssupport: Logistics Information Systems is uw partner, wij verstaan ons vak en we delen onze kennis en ervaring om onze standaardapplicatie WinSped® voor u te laten werken.

Sinds 1980 ontwikkelt LIS Transport Management Systeem WinSped®, een open ICT-oplossing met universele, krachtige interfaces. Vandaag de dag zijn wij, een team van ruim 100 logistieke experts en programmeurs, met onze standaardapplicatie WinSped® een van de marktleiders in de Europese TMS-markt. In samenwerking met klanten en branchepartners werken wij dagelijks aan de invulling van de wensen van onze klanten en de doorontwikkeling van onze oplossingen.

TMS WinSped® bundelt alle relevante gegevens uit de supply chain in een centrale database. Via overzichtelijke dashboards voert u de regie over de logistiek binnen die keten. Via uitgebreide integratietools importeert en exporteert u gegevens vanuit en naar externe (ERP‑)systemen en verladersplatformen. Via WebSped® informeert u belanghebbenden in uw keten proactief en in real-time over de uitvoering: de keten wordt transparant.

WinSped® is modulair opgebouwd en is daardoor geschikt voor kleine en grote operaties. LIS ontwikkelt standaard softwarecomponenten om een oplossing op maat voor uw organisatie te maken. Met één programma bedient LIS zo klanten met een beperkte informatiebehoefte, maar ook de klanten die een uitgebreidere informatiebehoefte hebben.

Het team van LIS staat in Nederland, Duitsland en Polen voor u klaar om WinSped® samen met u te configureren en daarmee uw complexe logistieke vraagstukken te optimaliseren en te automatiseren.