Lalesse Europe B.V.

We Keep Your Warehouse Moving
Met meer dan 40 jaar ervaring is Lalesse Europe, één van de toonaangevende aanbieders van magazijnkranen en complete magazijnsystemen in binnen- en buitenland

Complete logistieke oplossingen
Onze magazijnautomatisering beperkt zich niet tot de engineering en constructie van maatwerkkranen alleen. In combinatie met bestaande producten bieden wij integrale oplossingen. Van eenvoudig standaard tot en met complexe magazijnsystemen, van standaard pallets tot de handling van speciale lasten, automatisch of manueel en van normaal tot geconditioneerd (-30°C)

AutoStore
Als het gaat om de opslag en orderpicking van kleingoed, is AutoStore het aangewezen systeem. Dit volledig gerobotiseerde systeem biedt een ruimtebesparing tot wel 60% en is zeer eenvoudig opschaalbaar op het vlak van opslagvolume en snelheid.

Modernisering (retrofit) magazijnsystemen
Door de jarenlange ervaring op het gebied van ontwerp, constructie, installatie en onderhoud van magazijnsystemen is Lalesse Europe ook uw partner waar het gaat om modernisering (retrofit) van bestaande systemen

De logistiek slaapt nooit!
Onze service- en onderhoudsafdelingen zorgen voor een uitstekende instandhouding van uw magazijnkranen of AutoStore systeem. Mocht er desondanks toch een storing plaatsvinden, dan zorgt onze 24/7 helpdesk en storingsdienst er voor dat problemen snel en adequaat worden opgelost.

Lalesse Europe in het kort

  • Specialist in magazijnautomatisering
  • Optimalisering bestaande systemen
  • AutoStore
  • Software
  • Onderhoud, BMWT keuring en service