Lalesse Logistic Solutions

FUTURE-PROOF WAREHOUSE AUTOMATION SOLUTIONS

De behoefte aan modernisering of verdere automatisering van uw magazijn kan zich op elk moment voordoen. Is uw huidige capaciteit voldoende bij een groeiende business? Moet u steeds efficiënter omgaan met beschikbare ruimte en tijd? Of heeft u een tekort aan logistieke vakmensen die uw warehouse draaiende moeten houden? Het vernieuwen of automatiseren van uw magazijn biedt uitkomst. 

COMPLETE LOGISTIEKE OPLOSSINGEN

Met een breed scala aan logistieke systemen en op maat gemaakte componenten wordt een betrouwbare en toekomstbestendige oplossing gerealiseerd. Het ontwerp sluit aan bij de beschikbare ruimte, de gewenste snelheid, de specificaties van uw goederen en overige vereisten. Maak optimaal gebruik van de beschikbare ruimte met een future-proof warehouse.

Van magazijnstellingen en transportsystemen tot AutoStore en Lalesse magazijnkranen: Lalesse Logistic Solutions is een one-stop-shop leverancier als het gaat om magazijnautomatisering. Van eenvoudig standaard tot en met complexe magazijnsystemen, van standaard pallets tot de handling van speciale lasten, automatisch of manueel en van normaal tot geconditioneerd (-30°C).

ONE-STOP-SHOP WAREHOUSE SPECIALIST

- AutoStore

- Stellingen en toebehoren

- Lalesse magazijnkranen en miniload

- Conveyors

- Shuttles

- Pickrobots

- Innovatie en retrofit

- In-house ontwikkelde software 

- 24/7 servicedienst