ICRON

ICRON is een toonaangevende softwareleverancier op gebied van Advanced Planning, Scheduling & Optimization oplossingen. ICRON helpt klanten om hun “end-to-end” supply chain activiteiten te verbeteren en te optimaliseren. 

Waarom ICRON
De plannings- en supply chain problemen en uitdagingen zijn voor ieder bedrijf uniek qua complexiteit en uitdagingen, maar er is een eenvoudige oplossing: ICRON. Het op algoritmen gebaseerde “Advanced Planning & Scheduling” (APS) software platform van ICRON is in staat om bedrijfsbreed een totale integratie en optimalisatie door te voeren, resulterende in een verbetering van de efficiëntie, de flexibiliteit en de winstgevendheid.

De software is voor het eerst ontwikkeld in 1992 en bewezen aan de hand van vele succesvolle implementaties bij enkele van de grootste bedrijven ter wereld. ICRON’s software platform is in staat en heeft de flexibiliteit om een complete, aan de eisen en wensen van de klant aangepaste, oplossing voor planningsoptimalisering te leveren, onafhankelijk van industrie, omvang of complexiteit van de organisatie.

Diverse plannings- en supply chain uitdagingen.
Zelfs wanneer een organisatie te maken heeft met ontelbare planning- en supply chain uitdagingen, ICRON biedt de mogelijkheid om meerdere planningsprocessen simultaan af te handelen, hetgeen het mogelijk maakt om de planningsoptimalisatie van de gescheiden processen toch uniform en synchroon uit te voeren. Waarbij sub-optimalisering vermeden en de noodzaak voor meerdere APS-oplossingen weggenomen wordt. 

Op welk niveau van het “Supply Chain Optimization Maturity Model” uw organisatie zich ook bevindt, ICRON’s schaalbare platform zal altijd 100 procent passen bij de actuele wensen, eisen en ontwikkelstadium van uw organisatie. En als de business toeneemt en meer volwasser wordt, zal ICRON’s software platform geleidelijk mee opschalen, meer features toevoegen om zodoende tegemoet te komen aan de hogere geëvolueerde standaarden. Het door ICRON gehanteerde “maturity based” prijsmodel is ontwikkeld om op continue basis optimaal waarde te leveren waarbij altijd sprake is van een “Return on Investment”.    

ICRON’s baanbrekende APS optimalisatie software platform functioneert als de enige centrale oplossing voor alle planningsoptimalisatie; werkende, betrouwbare, flexibele en betaalbare “Integrated Business Planning”. ICRON verandert de business door organisaties te voorzien met de capaciteit om de end-to-end supply chain operatie te visualiseren, synchroniseren en te optimaliseren.