Human Workspace

Human Workspace is uw partner voor de inrichting van productiviteitsverhogende werkplekken. Dankzij een ruim assortiment aan modulaire top producten en in-house engineering afdeling kunnen we de klant de gewenste flexibiliteit, kwaliteit en expertise bieden. Onze werkplekken worden ingericht conform de specifieke behoeften van klanten en worden naadloos gekoppeld aan (geautomatiseerde) processen in het warehouse. Het doel is om de klant te helpen de beoogde productiviteitsdoelstellingen te behalen zonder hierbij de mens uit het oog te verliezen. Behalve productiviteitsverhogend zijn onze werkplekken ergonomisch ingericht. 

Redenen voor klanten om met Human Workspace samen te werken: 

  • De modulariteit van onze producten biedt een hoge mate van flexibiliteit
  • Wij leveren standaard oplossingen waar nodig aangevuld met maatwerk en engineering
  • Onze werkplekken worden ingericht om  productiviteitsvoordelen van het WMS en bijbehorende systemen te versterken
  • Wij verliezen de werknemer niet uit het oog, onze producten zijn ergonomisch en bieden een prettige en gezonde werkomgeving.
  • Onze leveringsvoorwaarden zijn marktconform
  • Wij denken met onze klanten mee en zetten onze ervaring en expertise in om samen het beoogde resultaat te behalen.
  • Human Workspace is een betrouwbare en discrete partner.

Toonaangevende bedrijven in de logistieke sector gingen u reeds voor. Wij leveren ook in andere branches, zoals productie, assemblage, R&D wat ons in staat stelt om 'best practices' uit verschillende sectoren te verwerken in onze werkplek oplossingen.

Bent u op zoek naar een partner om uw werkplekken in te richten? Dan bent u bij Human Workspace aan het juiste adres. Laat u adviseren door één van onze Human Workspace Engineers en breng een bezoek aan onze showroom. 

www.humanworkspace.nl