Hoppenbrouwers Techniek B.V.

De juiste installaties in de logistiek

Volumebouw behoort tot één van de oudste onderdelen van onze disciplines Utiliteit. De bouw van een nieuw distributiecentrum, productiehal, magazijn of op- en overslagruimte zijn dan ook projecten die we vaak uitvoeren. We weten als geen ander dat dit soort projecten met een behoorlijke oppervlakte vaak in een kort tijdsbestek, veilig, duurzaam en energiezuinig gebouwd moeten worden. Wij houden met al deze aspecten rekening en na oplevering beschikt het pand over een installatie conform uw wensen en eisen. 

Slimmer bouwen

Onze ervaring is dat slimmer en efficiënter bouwen leidt tot kostenverlaging omdat bouwtijden steeds vaker kunnen worden verkort. Het werken op basis van Lean en BREEAM zijn voor ons werkmethodes waar we veel ervaring in hebben.Wij verlenen 24-uurs service op alle installaties en kunnen u ontlasten met het onderhouden van uw installaties.

Beveiliging in de logistiek

De behoefte aan beveiliging in de logistiek neemt toe. Klanten die gebruik maken van distributiecentra stellen steeds meer eisen en vragen om specifieke beveiligingstoepassingen om de goederen zo goed mogelijk te beschermen. Daarnaast worden door de verzekeraar of de overheid ook eisen gesteld. 

Pro-actief advies

Ieder logistiek centrum vraagt om een plan op maat. Door onze ervaring in logistieke projecten zijn wij op de hoogte van uw vraagstukken en bieden wij oplossingen die aansluiten op de behoefte van de gebruiker. Het liefst gaan wij nog een stapje verder, zodat het distributiecentrum niet alleen is ingericht op de klant van vandaag, maar ook op die van morgen. Onze missie is om het beveiligingsniveau zo optimaal mogelijk te houden, passend bij de behoefte klant. Dat doen we door u te blijven informeren over de nieuwste ontwikkelingen.

Installatie eisen & Certificeringen

Om te bewijzen dat aan alle eisen wordt voldaan en om de risico's op diefstal of verlies te minimaliseren, wordt van de verschillende schakels in de keten steeds vaker geëist dat de beveiliging en borging van de goederen gegarandeerd wordt.

U kunt gebruik maken van onze ervaring  met TAPA, een specifieke beveiligingscertificering in de logistieke sector.

Ook als bedrijf hebben wij de nodige certificeringen om u te verzekeren van de juiste kwaliteit. Klik hier voor al onze certificeringen.