Hollarts Plastic Group BV

Kunststof kratten en trays afgestemd op uw logistieke proces!

  • Ruim 25 jaar specialist in de ontwikkeling & productie van kunststofladingdragers
  • Uitgebreide mogelijkheden op het gebied van assemblage, opslag en logistiek
  • Aanvullende technieken: In Mould Labelling, gasinjectie, hotstamping, digitaal printen

Als kunststofspuitgietbedrijf nemen wij onze klanten alle zorg uit handen rondom de ontwikkeling, productie en levering van kunststof spuitgietproducten.

Door onze persoonlijke benadering, een modern machinepark en uitgebreide mogelijkheden op gebied van warehousing en logistiek bieden wij onze klanten de beste totaal oplossing.

De specialisatie ‘Logistiek' kent bij Hollarts een eindeloze variatie in omvang, complexiteit en seriegrootte.
De bloementeelt, de voedselverwerkende industrie en de levensmiddelenhandel gebruiken sinds jaar en dag kunststofkratten in vele formaten en uitvoeringen. Hollarts produceert en levert ze, rechtstreeks aan de eindgebruiker. Vervaardigd en ontwikkeld in opdracht en in eigen beheer. Met ontwerp en uitvoering spelen we in op de behoefte van onze afnemers. De logistieke middelen van Hollarts voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, robuustheid en voedselveiligheid.

Wij hechten veel waarde aan vlekkeloos verlopende productie-processen en aan hoge productkwaliteit. Maar evenveel aan het persoonlijke contact met u, onze klant. Aan een heldere, transparante wijze van samenwerken. Met als doel het realiseren van uw ambities, het vergroten van uw slagkracht en het verstevigen van uw marktpositie.

Wij beschikken over spuitgietmachines met capaciteiten tot 1.000 ton. Daarmee produceren we een breed scala kunststof oplossingen. Voor just-in-time levering, tijdelijke opslag of levering op afroep kunt u bij ons flexibel beschikken over ruime magazijnmogelijkheden. Daarmee borgen wij de continuïteit van uw (productie-)proces en helpen wij u concurrerend in uw markt te staan.