Hercuton b.v.

Hercuton is gespecialiseerd in het conceptmatig ontwerpen en bouwen van bedrijfsmatig vastgoed in prefab beton. Wij geloven in conceptmatig bouwen, in LEGOlisering. Wij vinden het onlogisch om per project steeds opnieuw het wiel uit te vinden.

Als innovatieve full service organisatie nemen wij de verantwoording voor het héle bouwtraject. Van locatiekeuze en eerste schets tot en met sleutelklare  oplevering en nazorg. Onze turnkey werkwijze leent zich ook uitstekend voor de inbreng van uw eigen architect of om een bouwteamverband met ons aan te gaan.

Met onze bedrijfspanden helpen wij u blijvend op voorsprong. Op het gebied van duurzaamheid, kostenbesparing, efficiency, onderhoud, uitstraling én waardebehoud.

Samen met onze ontwerpers, constructeurs, tekenaars, grondwerk- en montageploegen en co-makers zorgen wij voor een hoogwaardig eindresultaat. Hierbij maken wij gebruik van Tekla BIM-software.

Mogen wij ook u op voorsprong helpen?
Tielbeke Logistiek, Hikvision, Donghua, ECS, Wehkamp.nl, Hitachi Data Systems, Alcoa Architectuursystemen, Greenpack....... Dit zijn slechts enkele van de vele bedrijven waarvoor wij de nieuwbouw hebben mogen verzorgen. Mogen wij ook u op voorsprong helpen?

Te vroeg met ons in gesprek gaan kan haast niet. Te laat wel. Bel vandaag nog voor een vrijblijvende presentatie naar 088 205 34 00!