Griptech B.V.

Griptech is in Europa een toonaangevende leverancier van voorzetapparatuur voor heftrucks. Wij bieden u een gevarieerd programma met vele innovatieve oplossingen. Onze missie is het optimaliseren van goederenhandling door heftrucks met de juiste voorzetapparatuur.

Griptech levert de bekende KOOI-Reachvorken en RollerForks. In de eigen fabriek in Friesland produceert Griptech vele typen vorkenverstellers, kantelaars en speciale apparaten. Het programma wordt aangevuld met klemsystemen, mechanische apparatuur en voorzetapparatuur voor hoge capaciteiten en specials van het Duitse merk STABAU. Met dit veelzijdige programma biedt Griptech voor iedere toepassing het meest geschikte voorzetapparaat.

Onze apparatuur is ontwikkeld met optimale verhoudingen tussen materiaalkeuze, eigengewicht, voorbouwmaat en vrijzicht.

Duurzaamheid en een bedrijfszekere inzet met lage onderhoudskosten speelt bij de dimensionering van voorzetapparatuur een belangrijke rol.

Alle door Griptech geleverde voorzetapparatuur wordt volgens de Europese machinerichtlijn 2006/42/EG geproduceerd en geleverd. Alle laswerkzaamheden zijn extern gecertificeerd volgens ISO 3834-2.

Door een efficiënte communicatie met de productiebedrijven en de ruime ervaring van onze gemotiveerde adviseurs staan wij borg voor partnership. Onze missie willen wij samen met de leveranciers van heftrucks vertalen in goede oplossingen voor de gebruikers van heftruck en voorzetapparatuur.