Engels Logistiek B.V.

Boven Zijde 9, 5626EB Eindhoven, Nederland

Engels Logistiek BV is specialist in meervoudig inzetbare opslag en transportverpakkingen. Compleet aanbieder van producten en diensten voor de inzameling van afval.

Wij leveren producten voor een beter milieu, met een sterke nadruk op duurzaamheid. We willen onze groei naar een positie in de Europese top continueren door een professionele partner te zijn voor zowel onze klanten als leveranciers.

Dit door doen we door:

Kwaliteit van onze producten, advies en service;
Creativiteit van de door ons voorgestelde oplossingen;
Duidelijkheid en toegankelijkheid van onze communicatie;
Volledigheid van ons leveringsprogramma.

Ons assortiment geeft antwoord op alle vragen naar magazijn- en transportbakken, meermalige verpakkingen, pallets en palletboxen, lekbakken, transportbakken gecertificeerd voor vervoer van gevaarlijke stoffen en afvalbakken uit kunststof of staal. Dit ondersteund door onze elektronica, software en service voor afvalinzameling en logistiek.

Engels Logistiek B.V. heeft 2 producten

Magazijnstellingen

Toegevoegd op 10.04.2015 door Engels Logistiek B.V.

Engels levert en installeert al magazijnstellingen sinds 1965. Met een ruime fabrieksvoorraad en een eigen assemblage ploeg richten we zowel kleine opslagruimtes als grote magazijnhallen in. Engels vo... Bekijk product

Kunststof bakken en pallets

Toegevoegd op 10.04.2015 door Engels Logistiek B.V.

Voor effectieve logistiek is het juiste materiaal van groot belang. Elk product heeft bij Engels dan ook vele varianten. We leveren kunststof bakken en kunststof kratten voor transport met rechte, sch... Bekijk product