DatAction B.V.

 

Mobile computing solutions

Sinds 1989 is DatAction gespecialiseerd in het leveren van mobile computing solutions. DatAction levert totaaloplossingen op het gebied van mobile computing, barcodescanning en -printing, WLAN-systemen en Mobile Device Management. De automatisering van bedrijfskritische processen is onze core business en pas wanneer de klant tevreden is, zijn wij het ook.

Al meer dan 25 jaar

Al meer dan 25 jaar levert en implementeert DatAction haar producten en diensten aan Transport & Logistiek, Brandweer & Ambulance en Inspectie & Buitendienst. Om deze totaaloplossingen te kunnen realiseren maken wij enkel gebruik van de nieuwste producten van toonaangevende producenten zoals Panasonic Toughbook, Honeywell, Zebra, Datalogic en anderen. Zo zijn onze klanten zeker van een duurzame oplossing met sterke producten.               

Onze klanten

Wij maken geen onderscheid tussen een kleine onderneming of een multinational. U krijgt altijd de persoonlijke en betrouwbare service die u van ons gewend bent en waar wij bekend om staan. Het welzijn van onze klanten vinden wij zeer belangrijk. Uw probleem wordt ons probleem. Dit brengt het grote voordeel met zich mee dat wij voor u naar de oplossing gaan zoeken. 

Voor een indicatie van onze klanten en hun ervaring met DatAction zie referenties en case studies op onze website www.dataction.nl