Dalosy

Nieuwe Bosweg 10, 3341LH Hendrik-Ido-Ambacht, Nederland

Productiviteit verhogen en kosten verlagen? Meer efficiëntie en meer zichtbaarheid creëren in uw processen? Dalosy - expert op het gebied van Enterprise Mobility - levert mobiele oplossingen om uw logistieke processen te automatiseren, optimaliseren en beheren! 

We leven in een tijd waarin alles steeds sneller gaat. Technologie en automatisering wordt hierdoor steeds belangrijker in de logistiek. 

Dalosy is al meer dan 40 jaar actief met het automatiseren en optimaliseren van logistieke processen in diverse branches, waaronder Retail, Manufacturing en Transport & Logistiek. Wij leveren mobiele oplossingen die u helpen de kwaliteit, productiviteit, efficiëntie en klanttevredenheid te verhogen. Dit doen we door innovatieve technologieën toe te passen zoals barcodes, imaging, RFID of Voice. 

U kunt bij ons terecht voor mobiele apparatuur zoals scanners, mobiele computers, wearables en printers. Het apparatuur wordt volledig naar wens en klaar-voor-gebruik geleverd. Bij specifieke wensen, ontwikkelen onze software developers een applicatie op maat zodat deze naadloos integreert met uw bestaande systemen. Daarnaast zorgen wij voor een beveiligde draadloze infrastructuur met maximaal bereik en bieden wij support, onderhoud en beheer voor de continuïteit van uw processen.

Volledig ontzorging vinden wij belangrijk bij Dalosy. Wij zorgen voor de technologie en de diensten eromheen, zodat u zich kunt richten op het leveren van uw service. 

Bent u gëinteresseerd naar de mogelijkeheden voor uw bedrijf? Neem contact met ons op voor vrijblijvend gesprek!  

Dalosy heeft 1 product

Vocollect Voicepicking Oplossingen

Toegevoegd op 14.11.2017 door Dalosy

Dalosy levert voice picking oplossingen, bestaande uit hardware én software voor spraakherkenning, van wereldwijd marktleider Vocollect. Uw voordelen? Minder fouten Hogere leverbetrouwbaarh... Bekijk product