Corlido Material Handling

Corlido Material Handling importeert en produceert interne transportmiddelen. Ons assortiment bestaat uit palletwagens, elektrische palletwagens, schaarpalletwagens, heftafels en stapelaars. Wij hebben een groot assortiment uit voorraad leverbaar in uiteenlopende uitvoeringen en specificaties. Gekenmerkt door een hoge kwaliteit en een aantrekkelijke prijs. Onze merken zijn: Weldon, EP, Noblelift en Xilin. Wilt u een grote partij palletwagens of een hele container inkopen? Een bepaald product in een andere kleur? Of wilt u gebruik maken van de snelle dropshipping methode waarbij u geen voorraad houdt? Een private- en white/no label oplossingen? Corlido Material Handling regelt het. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we een grote hoeveelheid vakkennis verworven, die we graag met u delen.

Handpalletwagens

De handpalletwagen is ideaal voor het vervoeren van pallets en goederen op korte afstand. De handpallettrucks van Corlido Material Handling zijn gedegen en duurzame palletwagens. De machines zijn beschikbaar in diverse capaciteiten variërend van 150KG t/m 3000KG. De handpompwagens zijn in verschillende lengte- en breedtematen verkrijgbaar, zodat er altijd een uitvoering tussen zit die aansluit op uw specifieke wensen.

Elektrische pompwagens

De elektrische pompwagen is voorzien van een elektrische motor, waardoor u minder krachtinspanning nodig heeft bij het vervoeren van uw goederen. De elektrische palletwagen biedt een grote flexibiliteit in een kleine ruimte. We leveren een ruim assortiment elektrische pompwagens, waaronder: volledig elektrische pompwagens en semi-elektrische pompagens.

Schaarpalletwagens

Schaarhefwagens kunt u gebruiken als handpallettruck en als verplaatsbare werktafel. De schaarhefwagens hebben een hefbereik tot 80cm. Bij Corlido Material Handling is zowel een voordelig instapmodel met handmatige heffunctie evenals een schaarhefwagen met geïntegreerde hefmotor beschikbaar. Corlido Material Handling levert een ruim assortiment schaarpalletwagens: schaarpalletwagen elektrisch, schaarpalletwagen manueel en RVS schaarpalletwagen.

Heftafels

Met de heftafels van Corlido Material Handling kunt u zelf de werkhoogte bepalen. Zo krijgt u geen last van hun rug door het zware tillen en kan er op een veilige manier gewerkt worden. Bij Corlido Material Handling bestelt u heftafels eenvoudig online. Bij Weldon vindt u heftafels in verschillende uitvoeringen. Welke heftafel u nodig heeft, is afhankelijk  van de werkzaamheden die bij uw bedrijf worden uitgevoerd. Zo vindt u in ons assortiment heftafels waarmee u vanaf 150 kg tot 1000 kg kunt liften.

Stapelaars

Met een (elektrische) stapelaar kunnen pallets zowel verticaal als horizontaal verplaatst worden. Handig, want zo wordt het laden en lossen, stapelen en opslaan van pallets een stuk eenvoudiger. Bestel uw stapelaars eenvoudig online bij Corlido Material Handling. Corlido Material Handling levert een ruim assortiment stapelaars, waaronder: manuele stapelaars, semi-elektrische stapelaars en elektrische stapelaars.

Onderdelen & accessoires

Corlido Material Handling biedt een compleet assortiment onderdelen voor uw palletwagens, heftafels en stapelaars. Ons assortiment bestaat uit: 

- Wielen: De wielen zijn in verschillende materialen leverbaar. U heeft de keuze tussen dubbele of enkele vorkwielen in rubber, nylon of polyurethaan. 

- Sealsets: Onze sealsets zijn voorzien van originele vervangingsonderdelen voor uw palletwagens. De inhoud bestaat uit meerdere keerringen (seals). 

- Batterijen: De batterijen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Er zijn palletwagens met een Lithium-ion en een Loodzuur batterij.