BITO Systems NV

One stop shop

Magazijnstellingen, bakken en toebehoren - alles voor uw magazijn bij één leverancier. Al meer dan 50 jaar produceert, levert en adviseert BITO in complete magazijninrichtingen. Door continu te investeren in innovatieve technologieën, is ons bedrijf uitgegroeid tot een solide, internationale groep met meer dan 700 werknemers en vestigingen in 20 landen.

De hoge mate aan automatisering tijdens de productie maakt dat ieder product aan dezelfde hoge kwaliteitseisen voldoet. De flexibiliteit in het productieproces zorgt ervoor dat we ook maatwerk kunnen aanbieden!

Van ontwerp tot realisatie

Welke opslagtechniek gebruikt wordt, bepaalt in grote mate het succes van uw onderneming. Deze technieken bepalen, is net de kerncompetentie van BITO. Een betrouwbaar magazijnconcept, dat voldoet aan de strengste veiligheidsnormen, staat hierbij centraal.

Hierbij moet u niet altijd kiezen voor een volledig nieuw concept. Vaak leiden ook kleine, maar doordachte, aanpassingen ook tot een vergaande optimalisatie van uw bedrijfsproductiviteit.

BITO levert niet enkel opslagsystemen, maar is ook uw professionele partner wanneer het gaat om de planning, productie, montage en keuring van deze systemen of automatisch bediende installaties. BITO neemt de volledige projectcoördinatie op zich, van lay-out tot ingebruikname. Uw voordeel: één gesprekspartner.