Beurtvaartadres document B.V.

Beurtvaartadres staat al meer dan 90 jaar klaar voor de Nederlandse supplychain. Wij optimaliseren logistieke processen met innovatieve producten en gebruiksvriendelijke oplossingen. Zodat klanten effectiever en efficiënter kunnen (samen)werken in de keten. Ontdek onze diensten. 

Digitale vrachtbrief TransFollow

TransFollow is een onafhankelijk e-CMR-platform (digitale vrachtbrief) dat de digitale systemen van de verlader, vervoerder(s), expediteurs en ontvangers van goederen met elkaar verbindt. Beurtvaartadres is de partij in Nederland die TransFollow toegankelijk maakt voor de transportsector. TransFollow is ontwikkeld vóór en dóór de markt. Klanten profiteren van: minder administratieve handelingen, lagere faalkosten, een gestroomlijnd transport en inzicht in de volledige supplychain.

Import en export
Beurtvaartadres ondersteunt klanten bij douane- en KvK-zaken met deskundige service en toonaangevende softwareoplossingen. Ook adviseren we klanten over de laatste ontwikkelingen en nieuwe wet- en regelgeving. Zo verlopen de import- en exportzaken altijd soepel en zonder vertraging. Onze gespecialiseerde Servicedesk staat altijd voor onze klanten klaar.

Vervoersdocumenten
Over de weg, het spoor, het water en door de lucht: sinds 1927 zorgt Beurtvaartadres dat de papieren vervoersdocumenten voor uw transport beschikbaar zijn. Wij zorgen ervoor dat u altijd op weg kunt, met de juridisch juiste documenten bij de hand.

Kijk voor meer informatie op www.beurtvaartadres.nl.

Documenten