ANSUL Brandbeveiliging Special Hazards

Platinastraat 15, 8211AR Lelystad, Nederland

ANSUL Special Hazards is gespecialiseerd in het adviseren, ontwikkelen, installeren en onderhouden van blus- en brandmeldinstallaties. Door de jaren heen (sinds 1927) hebben wij diverse specialismen ontwikkeld, waaronder het beveiligen van op-en overslag van gevaargoederen onder PGS-15. 

Binnen de markt worden wij erkend als een vooruitstrevende partner met verstand van zaken. 'Wij doen het beveiligen van PGS-15 ruimten er niet even bij, maar dit is onze fulltime job'. Dit jaar zijn door ons meerdere projecten gerealiseerd en in ontwikkeling. Op onze stand 02.C024 praten wij u graag bij en laten we graag zien wat we doen en voor u kunnen betekenen.

Door onze ervaring in de markt hebben wij goede samenwerkingen met verschillende gerenomeerde adviesbureau's en bouwers.

Tevens hebben wij in ons team mensen die gespecialiseerd zijn in PGS-15 en 14 en u kunnen voorzien van een gedegen advies en evt. een UPD.

Voor op- en overslag van gevaargoederen (PGS-15) bieden wij ondermeer de volgende oplossingen:

  • CO2 blusgas;

  • CO2 lage druk (LPCO2);

  • Inergas (Inert IG541/IG55);

  • Foam lab;

  • Blusmonitoren.

ANSUL Brandbeveiliging Special Hazards heeft 1 product

ANSUL Special Hazards: Beveiliging van PGS15 uw opslag

Toegevoegd op 07.02.2017 door ANSUL Brandbeveiliging Special Hazards

De toepassingen zijn onder te verdelen in ‘local application' en ‘total flooding'. Typische local application toepassingen zijn drukpersen en vloeistof baden. Typische total flooding toepassin... Bekijk product