A-Safe B.V.

Kunststof flexibele aanrijdbeveiliging van A-SAFE

Flinke bezuinigingen op schade aan vloeren, machines en stellingen

A-SAFE is de uitvinder en distributeur van het eerste flexibele kunststof aanrijdbeveiligingssysteem ter wereld. Onze speciaal ontwikkelde producten bieden de optimale bescherming, unieke voordelen en zorgen voor blijvende kostenbesparingen. Wereldwijd is A-SAFE marktleider in de aanrijdbeveiligingenindustrie. Om te garanderen dat onze kunststof aanrijdbeveiligingen altijd de beste zijn in de markt, ontwikkelen, produceren, testen en distribueren wij de producten zelf.

Interne verkeersplannen en aanrijdbescherming

Door deze werkwijze kan A-SAFE een constante hoge kwaliteit garanderen voor een veilige werkomgeving. Samen met de klanten analyseren we bestaande situaties en geven adviezen op het gebied van interne verkeersplannen en aanrijdbescherming in onder andere distributiecentra en magazijnen. A-SAFE biedt de beste oplossing voor het scheiden van voetgangers en intern transport doormiddel van een fysieke barrière/aanrijdbeveiliging. A-SAFE aanrijdbeveiligingen beschermen niet alleen personeel maar ook materieel als muren, kolommen, machines en fabrieksinstallaties. Poorten en verschillende accessoires zoals laaddockbescherming, stootpalen/beschermpalen en de beste magazijnstelling-bescherming completeren de productlijn.

A-SAFE’s speciale kenmerken

A-SAFE aanrijdbeveiliging heeft een modulair ontwerp, het is eenvoudig samen te stellen en sneller te monteren dan stalen aanrijdbeveiliging. De verbindingen zijn flexibel, wat het ingebouwde geheugen versterkt. Het flexibele karakter van de beveiliging zorgt voor een drastische reductie van vloerschade bij aanrijding en hieruit voortvloeiende reparatiekosten.

Als A-SAFE aanrijdbeveiligingen worden geraakt, hoeven deze niet opnieuw te worden geschilderd. Ze roesten en corroderen niet en zijn eenvoudig te reinigen. Daarnaast is A-SAFE aanrijdbeveiliging UV bestendig en milieuvriendelijker dan stalen aanrijdbeveiligingen. De CO2 Footprint kan wel tot 4,5 keer minder zijn dan die van een stalen aanrijdbeveiliging.

Getest & Gecertificeerd

Alle aanrijdbeveilingen van A-SAFE wordt uitgebreid getest en voldoen aan de laatste ARBO, HACCP, BRC normen en andere van toepassing zijnde voorschriften. Daarnaast waar nodig zijn onze producten gecertificeerd in overeenstemming met impactbelasting vermeld in de relevante Britse, Europese en ISO-normen.