Robert van Ree

Senior Logistics Consultant bij St. Onge C...

website: www.stonge.com/

Over Robert van Ree

Robert heeft meer dan 15 jaar ervaring als Sales engineer, Project Manager en consultant in logistiek en voorraadoptimalisatie. Hij heeft 10 jaar ervaring opgedaan bij Vanderlande Industries in magazijnontwerpprocessen en geautomatiseerde Material Handling Systemen.

Bij Slimstock heeft hij zich 3 jaar verdiept in voorraadoptimalisatie en met name de effecten op de Supply Chain. Sinds januari 2014 is Robert werkzaam bij St. Onge Company Europe als Logistics Consultant en houdt zich primair bezig met het ontwerp en de optimalisatie van magazijnprocessen voor o.a producenten, retailers, groothandels en E-commerce bedrijven. Robert geeft regelmatig lezingen over de vertaalslag van bedrijfsvisie naar bijbehorende voorraadstrategie en magazijnconcept.

Over St. Onge Company
St. Onge Company is een van oorsprong Amerikaans logistiek Engineering bedrijf dat zich toelegt op de analyse en verbetering van zowel logistieke ketens als ook de processen binnen de 4 muren van het warehouse. Met ruim honderd medewerkers helpen ze jaarlijks zo’n 50 bedrijven over de hele wereld om hun logistiek te verbeteren, variërend van Warehouse audits en logistiek ontwerp tot complete Supply Chain redesign projecten.