Johan Faes

CEO Faes en supply chain expert

website: www.faes.nl

Over Johan Faes

Johan Faes, een man met een missie

Johan Faes schrijft namens Faes over industrieel verpakken. Johan is geboren en getogen in Reusel-De Mierden, een sfeervolle gemeente in de Brabantse Kempen. Naast ondernemer is Johan fanatiek rallyrijder.

Dat Johan ondernemer in hart en nieren is werd al op jonge leeftijd duidelijk, hij had altijd al een zesde zintuig voor kansen en innovatie. Door zijn muzikale én technische achtergrond belandde hij in de wereld van flightcases, maar het meest leerde hij door ‘het gewoon te doen’, op je onderbuikgevoel vertrouwen, fouten durven maken, out-of-the-box denken. Dat heeft zijn vruchten afgeworpen, zijn bedrijf floreert in de gemeente Reusel-De Mierden, met inmiddels meer dan 80 werknemers (The Packaging People), een eigen productiefaciliteit van 5500 m2, een design bureau in huis en ruim 30.000 maatwerkoplossingen die jaarlijks worden afgeleverd.

“Ondernemen vraagt om energie, empathie, inzet en uithoudingsvermogen. Je moet het als topsport en je missie zien en kansen grijpen.” Johan Faes – CEO Faes