Gunter Fonteyne

partner bij Xeleos Consulting en Optimact

website: www.xeleos.com/

Over Gunter Fonteyne

Gunter Fonteyne heeft een ruime ervaring opgebouwd in Supply Chain Management en Logistiek. Hij is bekend met met supply chain concepten, heeft industrie kennis en operationele logistieke ervaring. Bovendien beschikt hij over de nodige kennis van technologie zoals Optimalisatie tools en ERP (voornamelijk Oracle, SAP, Axapta, Navision, Centric) die bedrijfsprocessen en supply chain management processen kunnen ondersteunen. 

Op vlak van business proces management gebruikt hij onder andere de SCOR methodologie en verscheidene Business Proces Management tools.  Hij begeleidt ook bedrijven bij outsourcing projecten op vlak van supply chain management en technologie.

Gunter heeft ook specifieke kennis rond Forecasting/Voorraadbeheer en S&OP en dit voor zowel de processen, organisatie en ondersteunende technologie.

Over Xeleos Consulting:
Xeleos Consulting helpt organisaties om duurzame resultaten te bereiken in hun Supply Chain via gespecialiseerde adviesdiensten. Wij richten ons op het helpen van organisaties in het optimaliseren van hun Supply Chain en brengen het in lijn met de bedrijfsstrategie. Door het maken van de juiste keuzes kunnen onze klanten hun zakelijke doelstellingen bereiken en kunnen zij hun operaties aanzienlijk verbeteren.

Over Optimact:
Optimact wenst bedrijven te helpen in het verbeteren van hun voorraadbeheer en op het vlak van forecasting. Optimact heeft kennis en jaren ervaring in voorraadbeheer en forecasting vastgelegd en stelt deze ter beschikking van bedrijven. Deze kennis en ervaring is vertaald naar de Optimact tool waar de gebruiker de expertise automatisch krijgt aangereikt.