Transport Compleet

01.12.2020 t/m 03.12.2020  |  Hardenberg  |  Beurs

Dit is de zestiende editie van het netwerkevenement waar de gehele wegtransportbranche samenkomt. Zowel (inter)nationale marktleiders als regionale aanbieders zullen hun producten en oplossingen tonen. 

Transport Compleet is een regionale vakbeurs met een laagdrempelige sfeer. Tijdens dit netwerkevenement treft u dan ook uw zakenrelaties en legt u een basis voor nieuwe samenwerkingen. 

Transport Compleet Hardenberg stond in eerste instantie gepland voor begin september. Organisator Easyfairs besloot om de vakbeurs te verplaatsen naar begin december. “Gezien de onvoorspelbaarheid en onvermijdelijkheid van het coronavirus dat buiten de controle van Easyfairs valt, is het onmogelijk geworden om Transport Compleet door te laten gaan op de oorspronkelijke data en hebben wij besloten om het event te verplaatsen. Hierbij staan de gezondheid en veiligheid van onze exposanten, bezoekers en medewerkers voorop.”Plaats een reactie (1)

Reageren
  • Bob Sommer
    29.11.2020 - 08:37 uur | Bob Sommer

    hi

    ik werk bij tesla de logistiek transport outbound team. we zijn een startend transport bedrijf met eigen trucks sins kort. zou graag met mijn collegas naar deze beurs gaan. en voor meer info te krijgen over de nieuwe trucks en trailers. Zouden jullie mij hier meer info over kunnen sturen. waneer de volgende beurs door gaat. met vriendelijke groete bob sommer