Logistiekdag 2020

12.02.2020  |  Gelredome, Arnhem  |  Evenement

Op 12 februari 2020 vindt de inmiddels 5de editie van de Logistiekdag plaats, dit jaar in het Gelredome Stadion. Met als thema “Game on: nieuwe en bestaande spelers die het logistieke speelveld veranderen” gaan we in op de drie belangrijkste uitdagingen: Duurzaamheid, Mensen en Digitalisering.

Dit inhoudelijke topevent met 200 logistieke en supply chain managers biedt veel: In de ochtend inspirerende visies van expert, in de middag kiest u voor 1 van de 4 themacongressen voor verdieping:  1. Multimodaal & Duurzaam Transport, 2. Last Mile & Stedelijke Distributie,  3. Warehousing & Logistieke hotspots of 4. Future Supply Chains.

Het is een volle dag met inspiratie, kennis delen en lessons learned. Niet een congres met alleen maar zenden, maar juist met elkaar in gesprek over de logistiek van morgen.

Lezers van LogistiekProfs kunnen deelnemen met €50,- relatiekorting. Reserveer uw plaats voor 3 januari via www.logistiekdag.nl en vul op het inschrijfformulier promotiecode LogistiekProfs in [laatste pagina van het formulier].

Plaats een reactie (0)

Reageren