Logistiek Manager van het Jaar (VERPLAATST 2021)

24.09.2020  |  Jaarbeurs, Utrecht  |  Evenement

De verkiezing Logistiek Manager van het Jaar en Jong Logistiek Talent wordt verplaatst naar 2021. Omdat de huidige coronamaatregelen onvoldoende duidelijkheid geven voor evenementen na 1 september, is voor verplaatsing gekozen.

Het bestuur van de Stichting Logistiek Manager van het Jaar kijkt samen met organisator Jaarbeurs naar een nieuwe datum in het eerste kwartaal van 2021. De exacte datum wordt zo spoedig mogelijk via lmvhj.nl gecommuniceerd.

De finalisten voor de titel Logistiek Manager van het Jaar zijn:

Maarten Bakhuizen, Senior Supply Chain Manager bij ASML. Bakhuizen startte zijn carrière bij Ortec en ging daarna aan de slag bij Heineken, waar hij in zijn laatste functie actief was als Regional Logistics Director voor Heineken Wholesale. Sinds 2017 is Bakhuizen Senior Supply Chain Manager bij hightechbedrijf ASML. 

Stein van Est, Managing Director bij Hollander Barendrecht. Van Est werkte jaren voor scheepvaartbedrijf DFDS, waar hij onder meer de integratie tussen Norfolkline en DFDS coördineerde. In 2016 werd hij benoemd tot algemeen directeur van Hollander Barendrecht, dat verantwoordelijk is voor de vers supply chain van PLUS en de importstroom van fruit voor Edeka.

 Ronald Kleijwegt, VP Global Sales en Managing Director EMEA bij Blume Global. Kleijwegt neemt meer dan twintig jaar supply chain-ervaring mee naar de verkiezing Logistiek Manager van het Jaar. Voor zijn aantreden bij Blume Global bekleedde Kleijwegt directiefuncties bij de Hewlett-Packard Company en Jusda SCM. In zijn huidige rol is hij verantwoordelijk voor de opzet en uitrol van Blume Global in de EMEA-regio. 

Op 24 september betreden alle kandidaten het podium tijdens het kennis- en netwerkevent in de Jaarbeurs, Utrecht. Tijdens hun prestentatie krijgen ze de kans om zowel de jury als het publiek te overtuigen van hun kwaliteiten als logistiek manager. De jury, onder leiding van juryvoorzitter Sander de Leeuw, bepaalt uiteindelijk wie de Logistiek Manager van het Jaar wordt en het stokje overneemt van titelhouder Job Sonke.

Skilled for the Future

Het thema van deze editie luidt 'Skilled for the Future'; hoe kunnen noodzakelijke veranderingen en innovaties succesvol worden geïmplementeerd in de ketenprocessen van vandaag en morgen? Met de logistiek manager of professional als uitgangspunt, behandelt 'Skilled for the future' verschillende implementatievoorbeelden, gegeven door bedrijven en vakgenoten. 

De dag biedt relevantie sessies voor jong en oud. Waar de een handvatten krijgt om met zijn/haar team aan de slag te gaan (en het juiste team samen te stellen), krijgt de ander handvatten om van optimale waarde te zijn in zo'n team nu en in de toekomst. 

Inschrijven voor kennis- en netwerkevent Logistiek Manager van het Jaar kan hier

Plaats een reactie (0)

Reageren