Logistiek Manager van het Jaar

28.03.2019  |  Jaarbeurs, Utrecht  |  Evenement

Logistiek managers zijn veelal organisatorische duizendpoten die middenin de dagelijkse hectiek de goederenstromen in hun bedrijf in goede banen leiden. Klantwensen, leveringseisen, internationalisering, kostenbeheersing, efficiency, technologie als VR, AR, robotisering en niet te vergeten de beschikbaarheid en inzet van mensen, dat komt allemaal op dat bureau terecht. Een dynamisch vak derhalve, dat aanzienlijke eisen stelt aan de kennis en vaardigen van de logistiek manager. Genoeg redenen om tenminste 1 keer per jaar stil te staan bij de ontwikkelingen in het vak. En bij de bijzondere prestaties die geleverd worden.

Logistiek Manager van het Jaar is daarvoor het geschikte podium bij uitstek. Want LMVHJ is hét event waar de beroepsgroep samenkomt. Dit is het peer2peernetwerk voor logistiek managers in Nederland, waarvoor een plek in de drukke agenda’s gereserveerd wordt, om met elkaar het vak in de spotlights te zetten. Met de verkiezing van Logistiek Manager en Jong Logistiek Talent als feestelijk hoogtepunt van de dag.

Thema: logistiek manager 4.0, ben jij voorbereid op je nieuwe rol?

Technologie zet de wereld van de logistiek manager volledig op zijn kop. Volledig geautomatiseerde dc’s, orderpicking door robots, voorraadtelling door drones…wat is de rol van de mens nog in de logistiek van de toekomst? Deze ontwikkelingen hebben ingrijpende invloed op de inhoud van de functie van logistiek manager. Welke kennis is nodig, welke vaardigheden moet de logistiek manager 4.0 bezitten? En hoe zorg je ervoor de klaar bent voor die nieuwe wereld?

Aansluitend aan het dagprogramma en de bekendmaking van de winnaars is er voor alle bezoekers een netwerk-feest. Zet met elkaar het vak in de spotlights en vier de bijzondere prestaties die er in de logistiek geleverd worden tijdens Logistiek Manager van het Jaar op 28 maart in Jaarbeurs Utrecht! Deelnemen is gratis, aanmelden kan hier.

Plaats een reactie (0)

Reageren