Logistiek Manager van het Jaar

26.03.2020  |  Jaarbeurs, Utrecht  |  Evenement

Op 26 maart 2020 is het tijd voor de verkiezing Logistiek Manager van het Jaar. Gedurende deze dag vieren we bijzondere prestaties in de logistiek en zetten we de logistiek manager in de spotlight. 

Logistiek managers zijn veelal organisatorische duizendpoten die middenin de dagelijkse hectiek de goederenstromen in hun bedrijf in goede banen leiden. Klantwensen, leveringseisen, internationalisering, kostenbeheersing, efficiency, technologie als VR, AR, robotisering en niet te vergeten de beschikbaarheid en inzet van mensen, dat komt allemaal op dat bureau terecht. Een dynamisch vak derhalve, dat aanzienlijke eisen stelt aan de kennis en vaardigen van de logistiek manager. Genoeg redenen om tenminste een keer per jaar stil te staan bij de ontwikkelingen in het vak. En bij de bijzondere prestaties die geleverd worden.

Logistiek Manager van het Jaar is daarvoor het geschikte podium bij uitstek. Want LMvhJ is hét event waar de beroepsgroep samenkomt. Dit is het peer2peernetwerk voor logistiek managers in Nederland, waarvoor een plek in de drukke agenda’s gereserveerd wordt, om met elkaar het vak in de spotlights te zetten. Met de verkiezing van Logistiek Manager en Jong Logistiek Talent als feestelijk hoogtepunt van de dag.

Aansluitend aan het dagprogramma en de bekendmaking van de winnaars is er voor alle bezoekers een netwerk-feest. Zet met elkaar het vak in de spotlights en vier de bijzondere prestaties die er in de logistiek geleverd worden tijdens Logistiek Manager van het Jaar op 28 maart in Jaarbeurs Utrecht!

Registreren kan hier.

Plaats een reactie (0)

Reageren