Logistica en ICT & Logistiek

05.11.2019 t/m 07.11.2019  |  Jaarbeurs, Utrecht  |  Beurs

Veel bedrijven zien zich geplaatst voor een complexe uitdaging: hoe om te gaan met de digitalisering van hun productie- en logistieke processen? Want welke invloed hebben big data, kunstmatige intelligentie (AI), virtual reality, cobots en robots op de dagelijkse praktijk?

>> Registreer hier gratis <<

Systemen worden onderling verbonden, mensen en robots gaan samenwerken, data-uitwisseling zorgt voor meer flexibiliteit en efficiency. Iedere logistieke keten zal hierdoor ingrijpend veranderen. En de effecten daarvan zijn in ieder warehouse zichtbaar: slim met technologie, slim met energie, slim met ruimte, slim met mensen. Kortom, smart warehousing.

Gelijktijdig met Logistica vindt ICT & Logistiek plaats, ook met als overkoepelend thema smart warehousing. Zo slaan we een brug tussen material handling en ICT en helpen we iedereen die werkt in de logistiek en supply chain met het managen van groei en verandering. Op 5, 6 en 7 november 2019 brengen we vele duizenden vakgenoten samen, zodat ideeën, inzichten en toepassingen hun weg vinden en bedrijven steeds opnieuw voorbereid zijn op de toekomst.

>> Bekijk hier de exposanten van Logistica en ICT & Logistiek

Plaats een reactie (3)

Reageren
 • Paul Smole
  20.08.2019 - 14:17 uur | Paul Smole

  Ik mis het onderwerp "Reverse logistics".

 • Dit is een reactie van de schrijver
  18.03.2019 - 16:34 uur | LogistiekProfs

  Beste Richard,

  Wil je deelnemen als exposant of als bezoeker? De registratie voor bezoekers is pas rond 1 juli 2019 geopend. Als je wilt deelnemen als exposant, kan je het beste even een mail sturen naar info@logistiekprofs.nl, dan zorg ik dat de accountmanager contact met je opneemt.

  Met vriendelijke groet,
  Floor Boonstra

 • Richard Gustke
  11.03.2019 - 14:55 uur | Richard Gustke

  Dag Heer/Mevrouw,

  Ik wil me graag aanmelden voor deze beurs.

  Hoe gaat dit nu verder?

  Ik verneem het graag, wat voor stappen ik moet ondernemen.
  Met vriendelijke groet,
  Richard Gustke
  Teamleider Mail & Distributie