ICT & Logistiek en Logistica 2019 Jaarbeurs, Utrecht
5 t/m 7 november

Dè beurs met alles rondom ICT & logistiek

Registreer je nu!

Logistica en ICT & Logistiek

05.11.2019 t/m 07.11.2019  |  Jaarbeurs, Utrecht  |  Beurs

Logistica helpt groei en verandering managen door innovatieve toepassingen op het gebied van mechanisatie en automatiseren in logistiek en supply chain. 

De afgelopen jaren hebben bedrijven een flinke inhaalslag gemaakt als het gaat om investeringen in hun logistiek. De economische groei levert daar vanzelfsprekend een belangrijke bijdrage aan, maar de onderliggende stroom die zorgt voor investeringen is veel fundamenteler. Logistiek is van één van de onderdelen van het bedrijfsproces, één van de cruciale succesfactoren geworden. De standaarden bij klanten/afnemers/consumenten zijn veranderd: binnen 24 uur is het mogelijk om een product overal ter wereld te kunnen krijgen. Of op zijn minst is dat de verwachting. Om aan die nieuwe standaarden te kunnen voldoen, zullen bedrijven hun processen op orde moeten brengen. En om dat tegen acceptabele kosten te doen, is mechanisering en automatisering een absolute noodzaak.

Ook bij leveranciers is er een fundamentele verandering waar te nemen.  Ongetwijfeld zal dit mede onder invloed zijn van wat er bij hun klanten gaande is. Leveranciers kunnen in veel gevallen niet meer volstaan met het ontwikkelen en verkopen van een op zichzelf staand product. Eindgebruikers vragen om oplossingen die hen helpen te voldoen aan de wensen van hun klanten. Dat betekent werken aan geïntegreerde toepassingen door productontwikkeling, samenwerking met andere leveranciers, en introductie van nieuwe technologie (o.a. IoT, robots, VR, AR).

Logistica 2019 vindt plaats van 5 t/m 7 november 2019 in Jaarbeurs Utrecht, gelijktijdig met ICT & Logistiek 2019. Heeft u interesse in deelname

Plaats een reactie (3)

Reageren
 • Paul Smole
  20.08.2019 - 14:17 uur | Paul Smole

  Ik mis het onderwerp "Reverse logistics".

 • Dit is een reactie van de schrijver
  18.03.2019 - 16:34 uur | LogistiekProfs

  Beste Richard,

  Wil je deelnemen als exposant of als bezoeker? De registratie voor bezoekers is pas rond 1 juli 2019 geopend. Als je wilt deelnemen als exposant, kan je het beste even een mail sturen naar info@logistiekprofs.nl, dan zorg ik dat de accountmanager contact met je opneemt.

  Met vriendelijke groet,
  Floor Boonstra

 • Richard Gustke
  11.03.2019 - 14:55 uur | Richard Gustke

  Dag Heer/Mevrouw,

  Ik wil me graag aanmelden voor deze beurs.

  Hoe gaat dit nu verder?

  Ik verneem het graag, wat voor stappen ik moet ondernemen.
  Met vriendelijke groet,
  Richard Gustke
  Teamleider Mail & Distributie