Hypermotion

20.11.2018 t/m 22.11.2018  |  Messe, Frankfurt  |  Beurs

Van 20 tot en met 22 november 2018 wordt in Frankurt am Main de tweede editie van Hypermotion georganiseerd. De beurs focust zich volledig op de integratie tussen logistiek, mobiliteit, infrastructuur, verkeer en transport. 

Hypermotion wil bedrijven en organisaties in de verkeers-, logistiek- en transportbranche aanspreken. Door de grenzen tussen deze partijen te laten verdwijnen kunnen nieuwe en intelligente verkeerssystemen ontstaan.

Bedrijven als Deutsche Bahn, Bosch, UPS zijn aanwezig, maar ook innovatieve start-ups. Zij tonen de business modellen die de branche sneller en efficiënter moeten maken. Zo toont start-up Loadefox hoe een intelligent algoritme het dagelijkse werk van vervoerders en transporteurs kan vereenvoudigen, door deellasten van transportbedrijven met elkaar te combineren. Het bedrijf Mesaic Technology GmbH presenteert een platform dat dienstverleners en klanten van de logistiek met elkaar verbindt om communicatie eenvoudiger te maken. Bedrijven zouden zo makkelijker aan klanteisen zoals same-day delivery kunnen voldoen. 

De beurs is opgedeeld in zeven productgroepen: Connectivity, Monitoring & Transparency, Data  Analytics & Security, Hypermodality, Sustainability, Synchronized Logistics en Smart Regions. 

Het complete programma is hier te vinden. 


Plaats een reactie (0)

Reageren