Onze events

LogistiekProfs.nl is onderdeel van de vakbeurzen Logistica en ICT & Logistiek en de jaarlijkse verkiezing Logistiek Manager van het Jaar. Vind op de beurswebsites meer informatie over de beurzen en noteer ze vast in je agenda!

De eerstvolgende evenementen die plaatsvinden zijn Logistica en ICT & Logistiek op 5 t/m 7 november. 

ICT & Logistiek

ICT & Logistiek is het jaarlijkse event waar u de (ICT-)oplossingen vindt die nodig zijn om uw logistieke processen efficiënt in te richten en effectief uit te voeren. Een bezoek aan ICT & Logistiek biedt professionals in de logistiek een actueel overzicht van toepassingen diensten voor de complete supply chain. 

>> Bekijk hier de beurswebsite van ICT & Logistiek.

Logistica

Logistica is de belangrijkste vakbeurs op het gebied van logistiek en goederenstroombeheersing binnen de Benelux. Naast een groot en volledig exposantenaanbod, heeft Logistica ook een uitgebreid programma met onder andere seminars, live demonstraties op de scala's informatieve tours.

>> Bekijk hier de beurswebsite van Logistica.

Logistiek Manager van het Jaar

De Stichting Logistiek Manager van het Jaar wil de verdere professionalisering van het logistieke vak tot stand brengen. Het beroep logistiek manager wordt geprofileerd en daarmee op de kaart gezet. Te vaak speelt de discipline binnen organisaties een te afhankelijke rol. De verkiezing van de Logistiek Manager van het Jaar wil daarom meer aandacht voor het vak én voor de mensen die er werken. 

>> Bekijk hier de eventwebsite van Logistiek Manager van het Jaar.

Registreren?

>> Registreer nu voor gratis toegang tijdens Logistica en ICT & Logistiek. Met uw badge heeft u toegang tot beide beurzen!