HEMA stuurt directeur logistiek en supply chain weg
Supply Chain Management 29.11.2018 | Branchenieuws

HEMA stuurt directeur logistiek en supply chain weg

In de toekomstplannen van HEMA is geen plaats meer voor logistiek directeur Adrian Porteous. Ook drie andere directieleden moeten onder de nieuwe eigenaar van de winkelketen opstappen. 

HEMA werd eind oktober overgenomen door Ramphastos Investments, de investeringsmaatschappij van ondernemer Marcel Boekhoorn. De nieuwe eigenaar heeft besloten om de halve directie naar huis te sturen; voor vier van de acht huidige directieleden is geen plaats meer bij HEMA. 

Adrian Porteous, sinds 2017 directeur logistiek en supply chain bij HEMA, stapt op. De Brit had eerder al aangegeven zich voor één contactperiode aan HEMA te zullen verbinden. Ook marketingdirecteur Adriana Hoppebrouwer, directeur HEMA Nederland Tico Schneider en directeur personeelszaken Marielle de Macker verlaten de directie. 

Met die aanpassing hoopt Boekhoorn de structuur te vereenvoudigen en slagvaardiger te kunnen opereren. De directie van de winkelketen wordt per medio 2019 gevormd door topman Tjeerd Jegen, financieel directeur Ivo Vliegen, directeur internationaal Richard Flint en inkoopdirecteur Trevor Perren.

Plaats een reactie (0)

Reageren