EVC (Verpakking) BV

Wie zijn wij?

Sinds 2001 heeft EVC (Verpakking) BV zich gespecialiseerd in ergonomisch werken.

Ooit begonnen met een hoofdkantoor en showroom in Etten-Leur, en productie en opslag in Uden. Nu geoptimaliseerd in een modern pand op bedrijventerrein Goorkens in Uden. Hier zijn alle faciliteiten ondergebracht zoals productie, ontwerp, showroom, fotostudio en kantoor. EVC is een groeiende en innovatieve organisatie die dankzij het enthousiaste personeel zich blijft ontwikkelen. Onze no-nonsense en pro-actieve werkwijze is kenmerkend voor ons bedrijf. 

Samen werken = oplossingen vinden

Door samen met de gebruiker de werkzaamheden te bespreken, configureren wij werkplekken waarbij alle middelen binnen handbereik worden aangeboden op een zo klein mogelijke oppervlakte. Wij werken dus niet vanuit een catalogus maar vanuit de werkzaamheden die verricht moeten worden. Samen met onze partners zijn wij in staat om totaal oplossingen te bieden door bijvoorbeeld Quickscans en ABC analyses uit te voeren. Deze gegevens gebruiken wij om voor u een one-stop-shopping oplossing aan te bieden. Pallet wikkelen, rollenbanen, orderpickkarren en andere hulpmiddelen worden in de oplossingen meegenomen. Door de ons geselecteerde partners in het gehele proces te betrekken garanderen wij altijd een werkende oplossing.

Wie zijn onze klanten?

Snelheid van leveren en vakkundige plaatsing is bij ons vanzelfsprekend.
Onze klanten zijn logistieke dienstverleners, groothandels en webwinkels. Niet alleen in Nederland, maar ook o.a. in België, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Zwitserland, Spanje, Polen, Noorwegen en Aruba.